Rabu, 19 Januari 2011

Cita cita : doktor 1

          Wah.. hari ni hari last belajar teori. Tak tau la ape yang aku rasekan. Macam tak rase pape je, gembira pun tak, sedih pun tak. Nak naik motor sambil menjerit kat ring road memalam pun tak terase jugak. Hehehehe... Tak tau la sepatutnye kene rase sedih or gembira. Best jugak sebenarnye, dah takde kelas dah pasni. Yeay... cutiiii dah.. 
   
          Rase macam nak abeskan cepat cepat je belajar medic nih. Terus keje. Tapi abang kate masa belajar ni la yang paling best. Dah keje nanti sibuk, banyak bende nak buat, kene marah lagik, banyak tanggungjawab. Huh macam macam. Kan susah, ape ke hei la amik medic kan, jadi tukang jahit ke. mak andam ke, designer ke kan best... hihihi.. Tapi bile fikir balik, bukan senang jugak nak jadi sume tu. bukan senang nak jadi mak andam yg classss, bukan senang nak jadi tkang jahit yang jahit baju sedap dipakai, bukan senang jugak nak jadi designer hebat, nak cipta fashion terbaru or fashion fashion yang avant garde.

          Bukan senang nak jadi senang, Semua kene bermula dari usaha kannnn.. 

          Kelas je pun dah habis tapi exam yang menanti banyak lagi sebenarnye, keje pun berlambak nak siapkan. Exam next week, make up test, thesis, skill labs case lagi. Arghhhh, boleh meroyan kalo fikir banyak banyak pasal keje tak siap nih.

         Malas dah nak fikir pasal keje tak siap tu, result, OSCE compre, pasal duit simpanan untuk hari hari kedepan nnt lagik, errrr.. Rase macam nak melatop pun ade kepala nih. Bile dipikirkan sangat bende tu, mule la rase pening, rase nak PMS pun ade skit.
        
          Nak je lalui hari hari lepas nih tanpa fikir sume tu tapi BOLEH KE?
                      
or

adakah itu hanya IMPIAN?


3 komentar:

  1. nak lawan PMS aku ke? takpe, kita lalui semuanya sama2 :')

    BalasHapus
  2. bro ble nk post lg??ak nk bace......hmmm

    BalasHapus